Vänskap när den är som bäst

 2011-01-27    19:29:05   av:Emma Hedlund

Life's for livin' yeah, that's our philosophy ;D



Jag Anna Sara

Lugn och ro, äntligen

 2011-01-14    14:37:58   av:Emma Hedlund
Så, nu är tentan klar... så jävla skönt! Nu är det bara att hoppas på det bästa och vänta :) Jag tror att jag kommer att få göra om vetenskapsdelen men hoppas hoppas hoppas att det bara blir den! :)

Nu sitter jag och slappar i soffan bara, skitskönt! Ska kolla lite påtv tror jag och vänta på att Sara slutat plugga så ska vi ta en sväng till ica och handla lite inför imorgon när vi ska till Uppsala :D Kan vara trevligt med något på tåget :D

Hoppas jag hittar något imorgon, är sjukt sugen på att handla men jag vet inte vad. Kläder skulle jag behöva så de blir väl något :D ska ju in på new yorker och där finns det alltid något ;D

Svärdet och spiran

 2011-01-12    22:26:08   av:Emma Hedlund

Tittar på svärdet och spiran nu, helt underbar serie! Jag fattar inte, hur kan man bli så fast? haha hoppas ni kollar också ;) Nä nu börjar det igen, hejdå!

Äppelätaren

 2011-01-12    14:43:36   av:Emma Hedlund

Här sitter jag och pluggar som en galning för att känna att jag har något hum och vad de är jag läser. Jag är en sådan som kan läsa saker femhundra gånger och aldrig fatta, trotts att jag verkligen försöker. Och sen, lite senare när jag göra något helt annat kan det poppa up som världens självklarhet, det jag läst lite tidigare men aldrig förstått.. haha rätt roligt endå men hoppas bara att det blir så nu också :)

Jag börjar föresten känna mig sjuk, INTE okej.. Jag som har tentan att skriva och Uppsala att besöka med Sara på lördag, jag hoppa verkligen inte att febern kommer fast jag börjar känna att den är på gång. Hoppas hoppas hoppas att den inte kommer, och måste den det så efter helgen i alla fall om den nu envisas med att göra mitt liv lite jobbigare.

Nä nu ska jag ta och hugga in på fruktskålen som jag nyss fyllt upp :) Massa apelsiner, päron, äpplen och kiwisar som bara ropar mitt namn :D Hoppas de kan skrämma bort förkylningen också ;)


Äpple någon? ;D

Minnen

 2011-01-11    22:45:43   av:Emma Hedlund


Haha, charmig som vanligt ;D


Riga 2010 med tjejerna, projektarbetsresan.


Annispannis och jag :)

Efterläsning...

 2011-01-11    14:02:32   av:Emma Hedlund
Är sjuuuukt irriterad just nu. Hur jävla svårt kan det vara att säga att det inte blir någon efterläsning?!? Tydligen väldigt, men kom igen, vafan? Åhh.. där gick hela förmiddagen bort och en del av eftermiddagen... Nä nu måste jag försöka plugga igen, usch.

Just nu längtar jag till mitten av februari då vår nya soffa kommer! Mamma och jag var in på Mio i förra veckan och beställde en, suuuupermysig :D

Visst ser den mysig ut? ;D

Coyote Ugly...

 2011-01-10    21:28:51   av:Emma Hedlund
Nu är det Coyote Ugly på 9an, en riktigt feelgood film :) Tror att jag ska ta och kolla på den faktiskt. Har ni förresten sett serien som går på trean på onsdagar och torsdagar? Eller serie och serie, fyra avsnitt ^^ Svärdet och spiran! Heeeelt underbar serie, funderar seriöst på att skicka hem den, såg att man kunde köpa den på discshop. Jag fullkomligt älskar filmer och serier av den där typen. Jag är också lite svag för typ stolthet och fördom och liknande filmer också, men de är ju så bra! Och deras kläder, i just love it!

Nä nu är det paus i filmen så ska passa på att gå och göra en kopp te och mysa ner mig i soffan :)

En vänn...

 2011-01-10    19:43:38   av:Emma Hedlund

Allt annat än att plugga...

 2011-01-10    18:22:00   av:Emma Hedlund

Ah, ett nytt år, eller egentligen har det vart det ett tag nu men eftersom det här är det första inlägget för mig 2011 så får jag skriva så ;P Skämt åsido, jag fattar inte ens att jag sitter här och skriver på det här inlägget. Har en tenta på fredag och jag är inte direkt säker på min sak om jag säger så :)

Liver forstätter, vare sig jag vill det eller inte har jag förstått nu och på grund av det har jag valt mig att göra det bästa av det jag har. Det kanske låter som en klyscha men det var inte förän ungefär tre veckor sedan jag insåg att livet verkligen kan ta slut, helt plötsligt.

I alla fall så har jag kommit igång med pluggandet för tentan på fredag som sagt. Eller tja, började för ungefär en vecka, en och en halv sedan.. men inte fastar något för det. Vetenskap och sånt skit är verkligen inte min grej, hoppas jag klarar det här och att nästa kurs är roligare bara :)

Bestämde igår med Saris att vi ska till Uppsala på lördag i alla fall. Ska bli skitroligt! :) Har inte varit där på evigheter och det ska bli skönt att få se någonting annat än Gävles trista utbud av kläder :P Hoppas bara att det inte blir några förseningar med tåget det är ju match på kvällen! Haha, det får man inte missa, Brynäs - Skellefteå 18.30 i Läkerolen, mys! :)

Nej nu ska jag försöka tjata lite på Sara för att få en heeelt undebar bild på oss två och Anna från vår studentbal i våras. Visste inte ens att den fanns förän jag såg den på väggen hemma hos Sara i helgen och blev helt kär, trots att ingen av oss ser normal ut :D Men de är så typiskt oss, så den är underbar i alla fall.

Ah juste fan, jag måste ju plugga också... varför vill jag inte?! Eh jo de är så jääävla tråkigt! 

 


Inbjudande eller hur ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!