Don't hold your breath

 2011-03-24    15:41:55   av:Emma Hedlund
Helvete vad det blåser ute alltså! Hela huset skakar känns det som, hoppas dock att det inte är så haha. Jag vet faktiskt inte om jag vågar mig ut när jag ska ta bussen in till stan, tänk om ett träd faller ner på mig eller om jag blåser bort :O

Har suttit hela dagen och pluggat, pluggat och pluggat... det börjar bli riktigt tråkigt nu faktiskt men vad ska man göra :) Ska iaf in till stan nu och köpa årskort på friskis, japp nu jävlar, och sen tänkte jag besöka pappsen ett tag :) En skön torsdag alltså.



Tänk att få sitta där och bara njuta med några vänner och grilla lite och lyssna på lite skön musik... Åh, jag längtar efter sommaren!

Dagens

 2011-03-23    14:05:47   av:Emma Hedlund


Minnet är det enda paradis vi inte kan fördrivas ifrån.

Vad ska man hitta på idag då?

 2011-03-23    13:19:17   av:Emma Hedlund

Jag hatar verkligen att vara ledig så här länge, jag menar vad ska man göra? haha det är verkligen stora problem jag har, nädå men vad ska man göra lixom? Jag kan inte sitta hur länge som helst och plugga, städa är bara roligt ett tag, det blåser halv storm ute osv..  Ja ni fattar :P Men jag antar att jag borde sätta mig och plugga men det ä absolut inte roligt!

Nej innan tänker jag nog ta en promenad eller kanske städa lite, något måste jag ju faktiskt göra! På fredag ska jag iaf träffa Tom! Ska bli jätteroligt och äntligen får jag något att göra :)



Vasaskolan, min gamla gymnasieskola. Bilden ar tagen av mig för något år sedan :) 

Dagens

 2011-03-21    22:43:00   av:Emma Hedlund


All the bridges in the world won’t save you, if there is no other side to cross to

För dig ska jag göra det tusen gånger om

 2011-03-21    21:52:22   av:Emma Hedlund
Oj, idag har det hänt en hel de :P Har haft seminarie i skolan om socialt arbete på mesonivå, vi hae blivit tilldelat ett case där vi skulle tillämpa teorier om varför det hade blivit på vissa sätt, rikigt roligt faktiskt eftersom casen var rikigt fall som det stått om i media osv. Det känns bättre än att göra något om bara är påhittat på något sätt, knäppt men så är det iaf för mig :) Mellan 10-14 höll det på så det var ett tag ;)

Efter det drog jag hem till pappa och hälsade på och väntade på att mamma skulle sluta jobba så vi skulle åka och handla. Där trodde jag att det var storstädning på g, haha men så var ju inte fallet :) De flyttade bara på en massa möbler och skit så att de som kommer imorgon ska kunna sätta in nya fönster eller vad det nu va :) Men blev jävligt orolig där ett tag när jag kliver in på mitt rum och ingenting stod som det var innan, haha trodde jag skulle bli utkastad eller något.. Eller nej kanske inte det men nästan! :)

Vid fem kom mamma hem och vi drog iväg till dollars och handlade lite! Älskar att de hade extrapris på min hudkräm, den är så jääävla bra så det finns inte och nu fanns det någon ny flaska med pump på så jag passade på och tog tre stycken! Lika bra när man endå aldrig hittar den där jävla flaskan någonstans! Och 400ml för 40 kr, haha jag kunde unna mig tre! Efter dollars blev det en snabbis in på willys, maxi och coop. Japp min mamma är en sån som gärna åker runt till flera affärer och inte mig emot, älskar att åka och handla, kalla mig knäpp men jag tycker att det är roligt! =)

Nu sitter jag hemma och har nyss ätit, eller nyss och nyss, detvar någon timme sedan nu :) Lövbiff mums! Nu ska jag ta och kolla om det finns något att kolla på tv eller om jag ska sätta på filmen jag köpte på Coop idag! Jag gjorde ärsta fyndet, köpte snabba cash för 40 kr! Perfekt kände jag och tog den eftersom jag aldrig sett den men vill gärna göra det eftersom alla säger att den är så bra så vi får se =)

Hoppas att jag får något sms imorgon från IKEA om att de bokat mig någon dag under resten av veckan, skulle vara sååå skönt att få jobba lite! Tycker faktiskt att det är riktigt roligt och att man får pengar för att göra något man tycker är roligt skadar inte heller! ;D Nej nu ska jag kolla om det går något bra på tvn!




Dagens fynd!

Dagens

 2011-03-20    15:44:44   av:Emma Hedlund


Ett problem är början på en lösning.

Kan det gå mer åt helvete eller?

 2011-03-19    21:20:21   av:Emma Hedlund

Vilken jävla skitdag! Eller skitdag och skitdag, jo en skitdag! Allt som kan ha gått fel idag på jobbet gjordet det typ :P Nätverker för kortgrejen la av så man kunde inte betala med kort och typ helvete bröt lös ^^ Kunder som inte fattade att det inte var vårat fel och blev elaka... sen skulle naturligtvis min kassa krångla så efter vad som kändes som 500 år så fick vi igång den igen... Ah alltså de går inte att förklara hur det var :P  Som tur va så jobbade Malin så fick någon trevlig att prata med på lunchen i alla fall, alltid uppskattat att prata med den tjejen :)
Nu är jag äntligen hemma och ska gosa ner mig och käka lite godis tror jag. Huvudet dunkar och träningsverken är hemsk, så det låter rikigt lockande! Åh, bubbelvatten, så jävla gott med iskallt bubbelvatten! Nä nu måste jag försöka ta mig ner för trappen till köket och göra lite götta för kvällen! :)

Dagens

 2011-03-19    09:20:00   av:Emma Hedlund


No matter what age you are, or what your circumstances might be, you are special, and you still have something unique to offer. Your life, because of who you are, has meaning.

Dagens

 2011-03-18    17:02:28   av:Emma Hedlund


Though I'm closer to wrong, I'm no further from right.

NCIS

 2011-03-17    23:16:11   av:Emma Hedlund
Eftersom jag vaknade så sent så är jag ganska vaken och pigg nu :D Därför passer det perfekt att det är ncis på trean nu, precis som alltid, helt underbart att kolla på!

Ah, de där jag skrev om att ta tag i dagen tidigare gick ju sådär.. blev ganska seg så blev inte mycket gjort. Tränade lite hemma iaf, cyklade och gjorde lite amå övningar. Pratade även med Sara om att skaffa ett gymkort på Friskis, eftersom hon går där så skulle det vara kul att gå tillsammans och jag vill börja gyma lite och ta något pass och så :) Saknar verkligen den tiden då vi gick på boxning på korpen när vi hade en så jävla grym tränare, dock har ju han slutat och någon tjej har tagit över så vi har slutat.. synd men jag funderar alltså på att köpa ett kort där, men ett årskort kostar 2000 så de känns lite mycket. Eller nja slår man ut de på ett år är det inte så mycket, men att betala på en gång när man sparar till resan i augusti och bara får 2700 i månaden känns lite extremt. Så vi får se hur vi ska lösa det, men något ska det bli!

Nä nu ska jag kolla på ncis igen, reklamen är snart slut tror jag :) Hoppas man kan bli lite trött också så jag kan somna snart. haha vem försöker jag lura, klart jag kommer bli trött snart, de är ju mig vi pratar om ;D

Hur trött?

 2011-03-17    12:05:00   av:Emma Hedlund
Haha hur trött är man när man sätter klockan på 8.30 men vaknar av sig själv vid 12?! :O Måste ha varit riktigt trött. Jag som ska ta ett bussen in till Gävle och möta Tom, det blir ju som det blir eftersom jag har en massa saker som jag måste göra innan jag kan åka in... Men det är bra att förstod så jag vi kan ses nästa vecka istället :) Nu ska jag ta tag i min dag och göra frukost :)

Alla har dagar som känns svårare än andra

 2011-03-16    19:34:41   av:Emma Hedlund

NCIS

 2011-03-15    17:45:02   av:Emma Hedlund
Jag fullkomligt älskar NCIS! Det går inte att beskriva alltså, jag får aldrig nog! Därför kan ingen vara gladare än mig att de ska börja en ny säsong ikväll :) Haha Abby och Dinozzo är ju sååå sköna typer så det finns inte! Ah jag bara älskar det! Funderar faktiskt på om man ska ta och beställa hem alla boxarna med avsnitten men jag vet inte.. blir nog att önska mig den i födelsedagspresent eller något :) De kostar ju trots allt några hundralappar per säsong :P

Men ikväll är det jag som sitter bänkad framför tvn kl 20 iaf, det är en sak som är säker :)



Kärlek kärlek kärlek!

Vem ringer nu?

 2011-03-15    14:47:51   av:Emma Hedlund
Jag har väl aldrig varit med om att tandläkaren har ringt och bokat en tid?! Man får ju hem med jämna mellanrum en lapp där det står att man måste åka dit och plågas (typ..) haha! Nä men idag så tyckte tydligen någon att de skulle ringa och boka en tid, såhär tidigt på morgonen! Jag trodde att de skämtade men tydligen inte då eftersom de faktiskt bokade en tid på måndag :P Haha ja jag säger då de...



Min måndag?

Förlust

 2011-03-14    23:30:00   av:Emma Hedlund

Usch jag är så besviken, och irriterad! Eller nej mest besviken faktiskt... Det blev förlust idag för mitt älskade brynäs, så nu är det 3-1 i matcher. Vilket alltså betyder att vi måste vinna nästa match mot färjestad annars är det kört.

Jag vill inte skriva det egentligen men så länge inte brynäs satsar, nu pratar jag alltså om ledning osv, så kommer vi aldrig att vinna, så enkelt är det. Man måste våga satsa för att vinna men med brynäs så är det budget hela vägen som gäller och det ger inga sm-guld. Synd men så är det... och jag måste nästan hålla med om det några grabbar pratade om på bussen hem efter förlusten "Att man ens hoppas..."

Men det som gäller nu helt enkelt är att fortsätta hoppas att de ska ta igen det här, för som man brukar säga, hoppet är det sista som lämnar människan!

Freeeedag!

 2011-03-11    18:31:08   av:Emma Hedlund

Äntligen är det fredag, så jävla skönt! :) Fatta vad jag ska slappa ikväll och sova, jag ska sova som aldrig förr! haha Är delt slut efter dagens bravader ^^

Började med att jag var tvungen att vara på skolan 8 imorse och skriva klart min del av ett grupparbete eftersom jag inte hann igår, men som tur var såvar det inte så mycket som behövdes göras om. Gruppmöte vid 9, och satt i tre timmar innan vi fick ihop arbetet och gjort det snyggt och rättat texten, så förhoppningsvis så är den klar nu, så vi slipper en massa krångel nästa veckan innan den ska in.

Vid ett började typ en av de bästa föreläsningarna jag varit på, den handlade om makt och identitet och läraren var typ den bästa ever. Helt otroligt var intressant det var och hur mycket som man gör utan att man tänker på det och kanske inte vill egentligen men som går av bara farten på bråkdelen av en sekund. Läskigt...

Nu väntar jag på att maten ska komma så jag får äta och sen lägga mig och sova xD Muuuums gott med kräftstjärtssallad! :D

Livet handlar om val

 2011-03-10    13:12:51   av:Emma Hedlund
Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör.

Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det.

Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i livet. Jag väljer de positiva sidorna i livet.



Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen.

Jag ser normal ut!

 2011-03-09    20:08:00   av:Emma Hedlund
haha tack och lov så ser jag normal ut efter modellandet :D Haha men gud så roligt det var! Jag fick lite färg och en lätt kllippning bara, annars blev det inte så mycket mer, och det tackar jag för.

Dagens citat är från en av frisörerna som höll i allt: Bråka inte med mig, jag är gay och bitchig! Jag trodde seriöst att jag skulle dö, haha :)

Hårmodell

 2011-03-07    20:22:20   av:Emma Hedlund
haha fick ett samtal av Camilla för typ en timme sedan med en förfrågan om jag vela vara hårmodell för Sebastian (tror jag att det var) imorgon :P Tydligen så hade de ont om folk så jag fick en förfrågan om jag vela och naturligtvis ställer man upp för en vän :D Så imorgon klockan 13 ska jag befinna mig på CH och låta mitt hår få sig en omgång ^^ Ska bli smännande faktiskt :D roligt att se hur de vill göra och så :D Kanske kommer hem och är korthårig och helt svart, nej usch va hämskt xD haha lyckades i alla fall få med mig en annan kompis också, eftersom Camilla skulle vara modell på förmiddagen :)



Förhoppningsvis ser jag inte ut såhär efter morgondagen, haha!

I've got forever on the tip of my tongue

 2011-03-04    18:03:00   av:Emma Hedlund
Jag hatar FUJI, från botten av mitt hjärta och jag säger sällan att jag hatar något, bara om jag riktigt menar det. och det gör jag nu, som jag gör det.

Jag beställde hem bilder från dem för över en månad sedan via internet, något erbjudande med 100 bilder gratis betala bra för frakten - typ. Jag fick gem bilder efter någon dag, 6 st. Resten kunde tydligen inte framkallats. Men då är min fråga varför sa inte deras hemsida till att det inte gick att framkalla dem så jag kunnat välja andra bilder? Jag maila iaf till dem och frågar, och säger som det är, jag känner mig besviken och lurad. Tror ni jag fått svar då? Nej, och tror ni att de svarar när man ringer, nej! Jag blir så förbannad!

Men jag antar att det blir så när man är ett så pass stort företag, men slutar bry sig om sina kunder och skiter i om de inte blir nöjda. Jag vet flera som är missnöjda men Fuji gör inget åt det.. Men det kommer de bara att tappa kunder på, jag tänker aldrig använda mig av dem igen, och jag vet många fler som inte kommer att göra det heller. Och inte en chans i helvete att jag tänker rekomendera dem till någon, för tar man inte hand om sina kunder, ja då ska man inte ha några heller - så enkelt är det!


 

Två av blderna jag fick hem...
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!